Slibning af betongulve

Slibning af betongulve – Hvis du har planer om at lægge en ny gulvbelægning på et eksisterende betongulv, er det vigtigt at gulvet først gennemgår en professionel betonslibning.

Ved at slibe betongulvet på den rigtige måde vil det kunne danne et perfekt grundlag for en række forskellige afsluttende gulvbelægninger.

Efter en fagmæssig korrekt slibning af betongulvet er det eksempelvis klart til pålægning af et lækkert nyt trægulv eller et flot klinke-/flisegulv. En tæppebelægning tager sig også godt ud på et slebet betongulv.

For at kunne være sikker på et godt slutresultat skal det slebne betongulv naturligvis leve op til en række krav. Det er vigtigt, at betongulvet er absolut plant, inden den endelige gulvbelægning færdiggøres.

Betongulve Danmark udfører slibning af betongulve med professionelle maskiner.. Vi anvender det nyeste diamantsliberudstyr på markedet, og arbejdet udføres af vores erfarne specialister, der har stor ekspertise omkring betonslibning.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på slibning af betongulve.

Betongulve Danmark – vælg vores specialister til slibning af betongulve

Jævnt & plant resultat med slibning af betongulve

Betongulve Danmark sliber alle former for betongulve. Et nylagt betongulv vil have et såkaldt slamlag, som gør gulvet uegnet til pålægning af gulvbelægninger, og gulvet skal derfor slibes plant inden du kan få lagt det flotte gulv, du ønsker.

Vi tilbyder slibning af betongulve i såvel eksisterende byggeri som ved nybyggeri. Uanset om dit betongulv er nyt eller gammelt, vil vi kunne rette op på det, så du får et 100 % jævnt gulv.

Slibning af betongulve er en både hurtig, billig og varig løsning på problemer med ujævn, hævet eller hullet beton. Betonslibning kan bl.a. udbedre skader forårsaget af fugt.

På eksisterende betongulve findes ofte gamle rester af lim epoxy, maling eller coating. De skal selvfølgelig fjernes, inden den nye gulvbelægning kan påføres. Det klarer vi med vores specialiserede betonslibemaskiner.

Har du et badeværelse, hvor du ønsker at få lagt flisegulv? Så er det naturligvis vigtigt, at du får det rigtige fald i gulvet, så vandet kan løbe væk. Betongulve Danmark kan med den rigtige betonslibning etablere det krævede fald.

Vi er kendt for vores håndværksmæssige kunnen og vores store kapacitet, og leverer derfor altid et grundigt, men samtidig hurtigt resultat, så vi forstyrrer i så kort tid som overhovedet muligt

Alternativet til at lægge en gulvbelægning på det slebne betongulv er at polere gulvet. Ved at polere betongulvet får du et gulv med en lækker, rå finish.

Et poleret betongulv er en holdbar, hygiejnisk løsning, hvor du samtidig kan glæde dig over en lav vedligeholdelse.

Vi sliber betongulve i alle bygninger

Her er slebne betongulve den rigtige løsning:

Et professionelt slebet betongulv af en god kvalitet
udgør hele forskellen for din succes.

Vi sliber betongulve i bl.a.:

 • Offentlige bygninger
 • Private bygninger
 • Industribygninger
 • Lagerbygninger
 • Tilbygninger
 • Renoveringer
 • Landbrugsbygninger

Har du andre idéer til, hvor du vil have et slebet betongulv?
Så lad os få en helt uforpligtende samtale om dette.

Har du behov for vores ekspertise til at få afklaret, hvordan dit slebne betongulv skal udføres, bedes du udfylde nedenstående formular.

Indhent uforbindende tilbud på slibning af betongulve

få hjælp til
Støbning af betongulve

Vi tilbyder dig ekspertise i og hjælp til udarbejdelse af støbte betongulve.

Vi støber betongulve til:

  Flueben Offentlige bygninger
  Flueben Private bygninger
  Flueben Industribygninger
  Flueben Lagerbygninger
  Flueben Tilbygninger
  Flueben Renoveringer
  Flueben Landbrugsbygninger

kontakt os:

Drøft dine behov med os - helt uforpligtendeJeg ønsker ekspertise til støbning af betongulve til:

(Markér gerne ét eller flere felter)
kvm.

rum